Optibet recension: odds, bets och allt annat som du behöver veta

optibet.com

Få upp till 200 SEK i gratis bet!

När du har registrerat dig på bookmakerens hemsida och gjort en kvalificerad insättning på 30 Euro och lagt ett spel för hela beloppet kan du få 2 stycken riskfria bet på 10 Euro vardera vilket innebär ett belopp på 20 Euro (10*2=20 Euro). Minsta odds för denna bonusen är 1.80. Ange bonuskod SPORTS50 för att få bonusen vid insättningen. Dom gratis betten som man får 10*2 får högst ha ett odds på 5.0 när man spelar med sina gratis bet.

Optibet är relativt nya på den svenska spelmarknaden. Men faktum är att de har erbjudit spel på nätet ända sedan 2009. De har en riktigt spännande sportsbook som vi ska ta en närmare titt på här. Som spelare på Optibet får du nämligen tillgång till spännande matcher över hela världen. 

Optibet drivs av Bestbet Limited och huvudkontoret finns på Malta. Bettingbolaget har en svensk spellicens men även en licens är utfärdad av MGA, Maltas spelmyndighet. Som spelare här i Sverige behöver du inte skatta på dina vinster från Optibet. Vi kan passa på att nämna att Optibet även driver ett stort kasino, men här är det ju faktiskt sport och bettring som står i fokus.

Så även om Optibet alltså ännu inte är så kända här i Sverige finns det många skäl att spana in de här spännande spelbolaget!

Tillgängliga bettingmarknader

När du går in på Optibet hemsida så möts du av ett fullmatat spelutbud. Här erbjuds spel i många olika former. I listan över  sporter hittar vi bland annat fotboll, ishockey, basket, tennis, e-sport, volleyboll, handboll, alpin skidåkning, amerikansk fotboll och mycket mycket mer. Du kan enkelt se vilka som är de populäraste spelen för tillfället och på sidan hittar du även en kalender för kommande toppmatcher. Vill du veta mer om vad som är gång är det bara att kika där!

Du har tillgång till en riktigt bra ligor via Optibets sportsbook. Vad sägs till exempel om amerikanska NHL, svenska SHL eller Europaligan KHL? Det finns så klart även en rad andra mindre ligor det blir går som också kan vara intressanta.

Live betting

Självfallet har  Optibet även en sektion för Live Odds. Du kan spela på många olika marknader till exempel resultat i halvtid, asian handicap och många andra speciellodds. Du kan även spela på Over/under, Odd/even och Side bets. Är du nybörjare på betting kan det nog vara en bra idé att starta med med ett lite enklare spel men när du har blivit varm i kläderna så har Optibet alltså en hel del annat spännande att erbjuda.

Ett extra plus blir det för faktumet att Optibet har en egen live stream. Det betyder att du inte behöver betala stora summor pengar för att följa favoritmatchen på hos TV-bolaget. Istället kan du streama direkt på Optibet. Som kund har du tillgång till många olika matcher och mästerskap så missa inte ett spana in Optibet live stream. 

Odds

Optibet håller en bra nivå när det gäller odds. I jämförelse med sina konkurrenter har Optibet ett riktigt bra erbjudande. Dessutom dyker det ofta upp olika former av specialkampanjer t ex i samband med de stora turneringarna där du har chansen att få free bets och liknande.

Mobil upplevelse

Du kan självklart njuta av spänningen i en rafflande ishockeymatch direkt via din mobil eller surfplatta. Optibet har optimerat sin hemsida för alla former av enheter. Med andra ord kan du placera ditt bet via mobilen när helst du vill. Så du behöver med andra ord inte oroa dig för att missa en match även om du inte är hemma framför TV:n- logga bara in direkt i webbläsaren och följ matchen direkt via mobilen. Optibet fungerar såklart för både Iphone och Android. Nyligen gjorde man dessutom om sin hemsida så du kan räkna med en riktigt fullfjädrad spelupplevelse på alla plattformar. Oavsett om du spelar på mobilen eller datorn så har du alltid möjlighet att ta del av olika former av kampanjer. För tillfället erbjuds t ex 240 risk fria bets. Titta bara under fliken som kallas för "Promotions" för att se vad som är på gång för tillfället.

Lägg till kommentar

kommentarer (0)