Lojalitetsbonusar: vad bookmakare erbjuder sina kunder

På de allra flesta bettingsajter erbjuds en eller annan form av bonus. De kan se ut på flera olika sätt. En bonus används många gånger av sajten för att locka spelare till sajterna och dessutom kan de ge spelaren en hel del extra nöje när denna börjar spela.

Vad är lojalitetsbonusar?

En lojalitetsbonus är en form av bonus som delas ut till bettingsajtens mest lojala spelare. Den kan till exempel delas ut när spelaren har gjort ett visst antal insättningar på sajten, eller när insättningarna uppgår till en viss summa. Ibland handlar det bara om att spelaren ska ha varit registrerad på sajten en viss period för att bonusen ska gå ut.

Vilka typer av lojalitetsbonusar finns det?

Det finns flera olika typer av lojalitetsbonusar. En del av dem handlar om att spelaren får så kallade cashback erbjudanden. Det betyder att spelaren får pengar tillbaka när han eller hon förlorar pengar. Spelaren kan få tillbaka en större eller mindre del av de förlorade pengarna. Det gör att spelaren kan spela lite till när pengarna tagit slut. Det här är ofta en mycket eftertraktad form av bonus.

En annan typ av lojalitetsbonus är gratis satsningar. De här satsningarna gäller ofta på lägre odds och på sporter som fotboll, hockey och liknande. Det finns också möjlighet att betta på högre odds när man har en lojalitetsbonus. Den sortens bonus gör att de vanliga oddsen blir några procent högre. Det behöver dock inte gälla på alla odds och sporter.

Olika bonusar har olika regler

När det gäller lojalitetsbonusar kan det vara bra att tänka på att olika bonusar kan ha olika regler. Vissa bonusar gäller inte på alla sorters odds eller sporter, andra gäller bara under vissa tider. Oavsett om det är en insättningsbonus, högre odds eller något annat är det klokt att läsa igenom det finstilta.

Ibland kan det ligga kvar reklam för äldre bonusar på vissa sajter och det är sällan speciellt roligt att inse att man missat datum eller liknande bara för att man inte läst igenom de finstilta detaljerna. Det är ofta där alla exakta saker om lojalitetsbonusen kommer fram. Generellt sett kan man dock säga att lojalitetsbonusar brukar ha mindre krav och regler än vad till exempel gratis bonusar och liknande har. En lojalitetsbonus kräver istället att spelaren är lojal mot bettingsajten och när spelaren vet det kommer denna att stanna kvar för att spela. Det gör att kraven inte behöver vara lika höga för att spelaren ska hålla sig kvar och betta.

Bonuskrav

De allra flesta bonusar har olika bonuskrav. Det kan handla om omsättningskrav, insättningskrav eller liknande. När det gäller lojalitetsbonusar finns det ofta också krav på att spelaren ska ha varit medlem på bettingsidan en viss tid. Dock kan det fortfarande finnas krav på insättning. Ibland måste spelaren sätta in ett minsta belopp under hela sin speltid för att få ta del av en bonus. Andra gånger är lojalitetsbonusen tidsbegränsad och då behöver spelaren vanligen göra en högre insättning för att få ta del av bonusen under en begränsad tid.

När det gäller omsättningskrav betyder de att spelaren måste spela för en viss summa innan hen kan börja ta ut några vinster från sajten. När det gäller just betting brukar det handla om att spelaren måste spela för en viss summa på odds i en viss storlek. Beroende på hur hög bonusen är kan också omsättningskraven variera. Ofta ligger de dock på omkring 10 gånger bonusen.

När det gäller bonuskrav kan det också vara klokt att jämföra olika bonusar för att se vilka som ger mest fördelar. Det kan ofta löna sig att välja en mindre bonus med färre krav, än en hög bonus där insättningen eller bonusen måste omsättas väldigt många gånger innan man kan ta ut någon vinst.

Välj sajter som erbjuder bonus

Oavsett om man är en ny eller erfaren spelare inom betting är det klokt att välja sajter som erbjuder olika former av bonusar. De ger helt enkelt en möjlighet att spela lite extra. Dessutom blir det många gånger roligare att spela med en bonus. Som ny spelare kan det kännas lite konstigt och läskigt att offra sina pengar på spel och då är risken stor att man bara spelar för låga summor på sådant man redan känner till. När man får en bonus kan man lockas att prova på även lite högre odds eller att spela på sporter som man kanske inte kan så mycket om.

Även mer erfarna spelare som ofta spelar på sport bör tänka på att välja sajter som erbjuder lojalitetsbonus. Det kan löna sig i det långa loppet och dessutom blir spelet roligare när spelaren får möjlighet att känna sig lite speciell på sajten. Att få en lojalitetsbonus betyder nämligen en hel del och dessutom kan den många gånger växa ju längre spelaren är registrerad och ju mer hen spelar på sajten.

Lägg till kommentar

kommentarer (0)

Olika typer av odds

Betting på e-sport: en introduktion