Om Unibet

unibet.se

Få 100% bonus upp till 2000 SEK

Du kan ta del utav en unik välkomstbonus hos Unibet som är 200% upp till hela 2000SEK. Minsta insättningen för att erhålla bonusen är 100 SEK hos Unibet.

För att kvalificera sig för denna bonusen måste man följa oddsen som är minimum på 1.40. Det är ett krav på att man måste vara 18 år eller äldre och bosatt i Sverige. Det går ej att göra några uttag för än din bonus har mött omsättningskraven. Det går ej att göra ”Cash-Out” funktionen under själva bonusen.

Unibet, som etablerades redan 1997, hör till ett av bettingvärldens tyngsta namn. Bettingbolaget har närmare 8 miljoner spelare över hela världen. Faktum är att Unibet finns representerade i hela 150 länder i dag.

Som en så stor internationell aktör innehar Unibet självfallet flera licenser. Som spelare här i Sverige kan du känna dig trygg i att veta att Unibet har en svens spellicens men även licenser utfärdade av MGA Malta och UKGC. Därtill är Unibet certifierade av organisationen eCOGRA. På Unibet spelar du alltid i en ansvarsfull, trygg och rättvis miljö. 

Tillgängliga bettingmarknader

På Unibet har du en rad olika bettingmarknader att välja bland. Här erbjuds de flesta former av sporter: b.l a bandy, fotboll, basket, innebandy, golf, handboll, ishockey, motorsport och e-sport. Dessutom finns det en särskild kategori för för betting inom underhållning och andra special evenemang. Populärast är fotboll och Unibet erbjuder spel på samtliga europeiska toppligor - från italienska Serie A till tyska Bundesliga.

Odds erbjuds på klassiskt spel som till exempel matchvinnare men det finns såklart även många andra former av odds liksom olika specialodds. När det gäller fotboll Kan du till exempel betta på det exakta slutresultatet, vilken spelare som jag första målet, antal hörnor i matchen och en hel del annat spännande.

I jämförelse med många andra bettingbolag så erbjuder Unibet ett väldigt mångsidigt utbud till riktigt bra odds. Unibet är starka inom nordisk sport ,men du kan självklart även spela på allt från australiensiska cricketligor till en frank vattenpolomatch.

Live betting

Du har självklart även tillgång till en hel del live betting på Unibet. Du kan lätt navigera till pågående live matcher på hemsidan, och sortera dessa spel utifrån olika kategorier. Du har även möjlighet att välja dina egna favoritevenemang. 

Som medlem på Unibet har du även tillgång till en hel del live streaming. Bettingsidan erbjuder live stream inom allt från ishockey till basket och tennis. Som medlem har du alltid tillgång till den live-streaming som erbjuds, det enda som krävs för att du ska kunna se en match ett positivt saldo på spelkontot.Som medlem på Unibet har du faktiskt möjlighet att se hela 10 000 matcher varje år via deras live stream!

Odds

Unibet säger själva att vi har målet att erbjuda landets bästa odds både före match och live. En jämförelse visar att Unibet står sig bra i jämförelse med konkurrenterna. Du kan alltid välja om du vill visa odds i decimalform (europeiska odds) eller som amerikanska odds.Missa inte heller att kolla avdelningen som går under namnet "Höjdarodds". Där kan du nämligen hitta några av de bästa oddsen för tillfället. Du kan självklart att följa resultaten direkt genom funktionen livescore på hemsidan.

Mobil upplevelse

Du kan såklart alltid välja att följa dina matcher direkt via mobilen. Unibet erbjuder en riktigt bra mobilsida som funkar på alla former av enheter. Så Oavsett om du har Android eller iOS kan du alltid sätta dina bets direkt via mobilen. Dessutom har Unibet,till skillnad från sina konkurrenter, faktiskt en specialutvecklad odds app som du inte ska missa. Den har all form av funktionalitet som en betting-app ska ha. Den har flera specialfunktioner: förutom att erbjuda riktigt bra odds så kan du spela både före match och live och du kan självklart följa spelet via push-notiser direkt via mobilen. Via hemsidan kan du även följa Unibets egen spelarblogg. Där presenteras många former av specialerbjudandetn och särskilt fördelaktiga odds. Missa inte heller att kolla i nyhetssektionen för att hålla upp dig uppdaterad om det senaste som händer på Unibet.Du kan ladda ner appen direkt via Google Play alternativ App Store, och du hittar även en nedladdningslänk till appen direkt via hemsidan.

Lägg till kommentar

kommentarer (0)